Cofinco logo

Branches

De sterke economische groei vertaalt zich in groei in alle sectoren. In de meeste branches is er meer vraag naar goederen en diensten. De verwachting is dat in 2019 de jaren van inhaalgroei voorbij zijn. Onze specialisten kennen uw sector. Zij adviseren en ondersteunen u proactief. Zo kunt u uw kansen blijven grijpen en blijven vernieuwen om zo te blijven groeien.

Cofinco heeft door de jaren heen expertise opgebouwd in diverse branches. Per branche vindt u een aantal klanten die van onze diensten gebruik hebben gemaakt.


Advies

De geschiedenis van de adviesbranche vindt zijn oorsprong in de late negentiende eeuw, met de oprichting van ’s werelds eerste moderne consultancybureaus.

Lees verder

Management

Management is een ruim begrip en managers of bestuurders kunnen elk heel andere werkzaamheden hebben. Daarom dat management doorgaans wordt onderscheiden in meerdere verschillende sectoren.

Lees verder

Handel en productie

Handels- en productiebedrijven willen sneller, betrouwbaarder en goedkoper hun werk doen. Klanten eisen dat, technologie maakt het mogelijk. Digitalisering van processen in het magazijn en op de werkvloer zijn daar bij cruciaal in deze branches.

Lees verder

Fotografie

De wereld van fotografie staat niet stil, in tegenstelling tot de beelden die we vastleggen. De technologische vernieuwingen en fotografie trends volgen elkaar in hoog tempo op.

Lees verder

Persoonlijke verzorging

Dat veel mensen hun uiterlijk belangrijk vinden, hoeven wij je natuurlijk niet te vertellen. Het volgen van de laatste trends op is aan de orde van de dag. Zet de tv aan of sla een tijdschrift open en je ziet allemaal goed verzorgde mensen.

Lees verder